Yogales

Lume Yoga biedt verschillende soorten yogalessen: Yin Yoga, Yoga Nidra en stoelyoga. De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Ervaring met yoga of meditatie is niet nodig om een les te kunnen volgen.

Yin Yoga

Stress relief

In deze lessen ligt de focus op het loslaten van spanning, het kalmeren van het zenuwstelsel en het tot rust brengen van je hoofd. Een combinatie van houdingen uit Yin yoga en Hatha yoga, ontspanningsoefeningen, geleide meditatie en ademhalingsoefeningen zorgen ervoor dat je beter kunt ontspannen. Dit helpt om meer in balans te komen, zeker als je een druk leven hebt of je vaak gestresst voelt. Na de les zit je lekkerder in je lijf en slaap je beter.

Stoelyoga

Als liggen of staan lastig is

Zoals de naam al zegt, wordt stoelyoga zittend op een stoel beoefend. Daardoor is deze vorm van yoga zeer geschikt voor mensen die niet op een matje kunnen zitten of liggen. Bijvoorbeeld ouderen of mensen die herstellen van een operatie, ziekte of blessure. De yogahoudingen worden tijdens de les afgewisseld met ademhalings- en ontspanningsoefeningen. De focus ligt vooral op het verbeteren van de spierkracht en de flexibiliteit.

Yoga Nidra

Voor balans en rust

Yoga Nidra is een begeleide meditatie waarbij je zelf niets hoeft te doen. Tijdens de Yoga Nidra lig je comfortabel op je mat en word je stap voor stap meegenomen naar een diepe ontspanning. Deze heeft een positief effect op je fysieke en mentale gezondheid. Het zorgt ervoor dat je beter tegen stress bestand bent en dat je even echt kunt uitrusten en bijkomen.

Privéles

Voor balans en rust

Wil je graag yoga doen, maar zijn er redenen waarom je liever niet meedoet met een groepsles? Heb je behoefte aan yogalessen die specifiek is afgestemd op wat jij nodig hebt? Als yogatherapeut in opleiding kan ik je begeleiden bij (herstel van) blessures, mentale klachten of ziekte.

Lesrooster

Maandag
10.00 – 11.15 uur

Yin Yoga

Patricia

Maandag
19.00 – 20.15 uur

Hatha yoga

Deze les wordt niet verzorgd door Lume Yoga. Kijk voor meer informatie op esvita.nl.

Esther

Dinsdag
10.00 – 11.00 uur

Stoelyoga

Anneliet

Woensdag
20.00 – 21.15 uur

Stress Relief Yin + Online

Anneliet

Donderdag
19.30 – 20.45 uur

Stress Relief Yin

Anneliet

Zaterdag
10.30 – 11.45 uur

Slow Flow Vinyasa

Romy

Tarieven

Yoga in de studio

1 les per week
Per jaar € 384,00
Per kwartaal 4x € 102,00
Per maand 12 x € 36 euro

Stoelyoga

1 les per week
Per jaar € 360,00
Per kwartaal 4x € 96,00
Per maand 12 x € 34,00 euro

Online yoga

10 rittenkaart online € 80,00
3 maanden geldig

Proefles

losse les € 10,00
4 proeflessen € 35,00 (eenmalig te gebruiken)

Zwerfkaart

10 rittenkaart € 95,00

Lessen kunnen op basis van beschikbaarheid gevolgd worden. Geldig voor alle lessen, ook online. 6 maanden geldig.

Privéles

1 persoon                     vanaf € 60,00
2 personen                   vanaf € 80,00

Voor meer personen, neem contact op. Prijzen zijn exclusief eventuele reiskosten.

Voorwaarden

  • De studio is gesloten op officiële feestdagen, tussen Kerst en Oud & Nieuw en drie weken in de zomer.
  • Looptijd lidmaatschap is 1 jaar. Lidmaatschap wordt automatisch verlengd.
  • Beëindigen lidmaatschap door schriftelijke opzegging (per mail), opzeggingstermijn 1 maand.
  • Gemiste lessen mogen binnen drie maanden op een andere dag/tijd worden ingehaald, mits er op dat moment plek is in de les.
  • Bij langdurige ziekte, bijzondere persoonlijke omstandigheden of een aanhoudende blessure kan het lidmaatschap in overleg gepauzeerd worden.
  • Betaling per automatische incasso.

Workshops

Verdiep je yoga practice. Neem tijd voor jezelf. Kom tot rust. Dat is wat onze workshops en retreats bieden. Ze helpen je terug te keren naar je kern. Of om de pauzeknop even in te drukken, zodat je tot rust kunt komen. 

Op dit moment zijn er geen workshops gepland. Houdt deze website in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe workshops.